L’ASJUBA assoleix sis medalles al IV Torneig de Judo aleví

  0
  ASJUBA.jpg

  10/06/2015 – Paula Marín i Carlos Benavente van aconseguir l'or, mentre que Marta Liceran i María Hernández la plata, i Iker Alfonso i Carlos Hernández el bronze.

  El passat diumenge, 7 de juny, va tenir lloc el tradicional Torneig de Judo aleví, que enguany s'ha celebrat la quarta edició i organitzat pel Club de Judo Bushido Closa, al Poliesportiu de Bon Pastor de Barcelon, on es van aplegar més de 260 nens i nenes d'entre 10 i 11 anys de tota Catalunya.

   

  Destacar que els judoques de l'Associació Judo Baetulo van participar i, com estan acostumats, van aconseguir bons resultats, mostrant una vegada més el seu caràcter guanyador i continuant la progressió esportiva sota la direcció de l'entrenador Jordi García.

   

  Entre els participants, Paula Marín i Carlos Benavente van aconseguir l'or, guanyant tots els seus combats amb màxima puntuació (Ippon). Mentre que Marta Liceran, lluitant amb competidors més gran que ella, i María Hernández, tot i ser cinturó blanc groc va mostrar ser molt lluitadora, van aconseguir la plata. I finalment, el bronze va ser per a Iker Alfonso i Carlos Hernández, a més del cinquè lloc de Salvador Correa, perdent la medalla de bronze a l'últim instant, quan anava guanyant per una còmoda puntuació.

   

  Ara, en aquests moments, els alevins de l'ASJUBA es preparen pels seus exàmens de canvi de cinturó, que finalitzarà la temporada d'enguany.