El CTT Badalona trenca la bona ratxa a Premià

  0
  CTT Badalona.jpg

  25/02/2014 – Primera derrota dels blaus davant un lluitador Premià que aconsegueix sotir de la zona de descens amb un 4-2.

  Primera derrota de la segona volta de la lliga del Club Tennis Taula Badalona davant d’un lluitador Premià que aconsegueix sortir de la zona de descens, a la vegada que els blaus surten de la zona de fase d’ascens.

   

  El Premià que havia caigut a terreny badaloní per un contundent 6 a 0 contra la mateixa tripleta està fent una bona segona volta i ja va estar a punt de derrotar a l’Ateneu 1882 (ara segon classificat) la setmana passada.

   

  Redón i Serra no es van trobar mai còmodes a la pista premianenca i van cedir els seus quatre partits clarament, excepte el darrer on Serra no va poder forçar els dobles caient per un ajustat 3 a 2. Nolis va sumar els dos punts visitants sense dificultats, deixant el marcador 4 a 2 a favor del Premià.

   

  A hores d’ara, el CTT Badalona es troba a la quarta posició de la 2a divisió estatal amb 24 punts, i el pròxim partir serà a casa el dissabte, 8 de març a les 18h, contra Opticas Muralla Montgat.