El Premià no dona opció al Lloreda

0
    31

El Lloreda no va poder guanyar al Premià que volia aprofitar l'empat del Carmelo per a situar-se líder(1-4). El bon joc del Premià no va donar opcions al Lloreda que tot i empatar no va poder posar-se per davant.

Els de Badalona tenien ganes de donar la sorpresa al Premià i així accedir a les posicions capdavanteres que els permetés tenir grans opcions de pujar a la Primera Catalana. El problema era que el Premià volia aprofitar l'ensopegada del Carmelo que havia empatat en el seu partit.

Per tant, els dos equips van sortir a per totes però l'efectivitat del Premià va tenir recompensa quan al minut 6 el jugador Federico Melgosa avançava els visitants i deixava tocats els de Badalona. Arran del gol, les revolucions del partit van ser més baixes i es van poder veure menys ocasions, fins que al minut 34 Cristian Carriqui empatava el partit i tornava les opcions del partit als de Badalona. Així doncs, s'arribava a la mitja part amb empat al marcador i el partit totalment obert.

La segona part començava igual que havia acabat la primera i cap dels dos equips era capaç de trencar  l'empat fins que al minut 58 Federico Melgosa anotava el segon gol i posava per davant als visitants. Amb aquest gol tornava la situació del principi del partit i es podrien veure molt poques ocasions per part dels dos equips i només accions aïllades portaven perill a les porteries i quan el partit semblava que acabaria amb aquest resultat un gran Federico Melgosa anotava tercer gol del seu equip i el tercer del seu compte particular en el minut 81. El partit, per tant, quedava sentenciat i al minut 89 Jose Valderas marcava el quart i definitiu gol.

Per tant, el Lloreda ocupa la setena plaça amb 39 punts mentre que el Premià segueix líder amb 45 punts. Així doncs, el grup segueix sent emocionant degut a la poca distància entre el líder i el setè que està a sis punts.