El Natzaret s’agrada però perd els dos bases (96 a 71)

0
    31
    x publicar.JPG

25/02/2014
    Els de Víctor Carrasco van dominar el partit contra el Sant Fruitós, però van veure com Riera i Balcells marxaven lesionats per problemes musculars

El Natzaret es va desfer amb comoditat del Sant Fruitós per 96 a 71 i va recuperar el liderat en solitari del grup 1 de la Copa Catalunya.
    La victòria però, li va sortir molt cara. A la 1a part s va lesionar muscularment Albert Riera, i al 3r quart ho va fer d'una manera semblant Jaume Balcells

Tot i aquests contratemps, els de Víctor Carrasco no van tenir problemes per sumar el triomf, però amb la baixa de Jérez, amb molèsties al peu, acumulen més problemes que mai abans de les 10 jornades decisives.

Els locals van tornar a sortir molt ficats al partit. El 10 a 2 d'inici va fer que el Natzaret sempre portés la batuta en els primers compassos. El Sant Fruitós, ho intentava des de la línia de 3, com és habitual en l'equip del Bages. Al 2n quart, els verds va estar més encertats des de l'exterior, però controlant el rebot, i corrent una mica, el Natzaret va ampliar la diferència fins els 15 a la mitja part (43 a 28).

A la represa, la bona sortida del sant Fruitós feia indicar que hi hauria partit (45 a 35), però de nou amb calma i encert, el Natzaret va mantenir la diferència (65 a 51 min 30). Com ha passat en altre partits d'aquesta temporada, un triple inicial a l'últim quart, aquest cop de Charles, va estirar la diferència fins els 15 amb la sensació de que el temps s'acaba.

El Sant Fruitós va seguir a la seva, amb més coratge que bàsquet, i va arribar a anotar 6 triples a l'últim quart, però al darrere va ser un colador, i el Natzaret va anotar de totes les formes possibles, recuperant jugadors que poc a poc van agafant sensacions som Adrià Cid i Chus Corella.

Gràcies a la derrota del Mollet contra el Terrassa el Natzaret torna a ser lider solitari amb un triomf d'avantatge sobre els del Vallès i el Salt. El proper dissabte els de Víctor Carrasco miraran de mantenir aquesta privilegiada posició a la pista de l'UBSA, que ha agafat una bona línia amb els nous reforços. El partit serà dissabte a les 19:30 al Can Ricart.