El derbi arriba en mal moment per la Minguella

0
    24

22/2/2016.- Nova derrota dels blaus contra un Sant Josep que va sumar sense fer un gran partit. El Círcol paga la falta d’encert a Granollers.

La diferència a la classificaició es va traslladar a Casagemes, en el derbi de la jornada a Copa Catalunya. El Sant Josep es va trobar una Minguella amb problemes i en cap moment va perillar la victòria visitant.

La primera part, però va ser igualada, amb només dos punts de diferència pels visitants. A la segona part, el Sant Josep va aconseguir anar controlant fins el 55-71.

No va ser un partit brillant dels parroquials però suficientment eficient per sumar una nova victòria. Els blaus van veure superats pel rival a mesura que avançava el partit i no van tenir opcions de competir pel partit.

Només Ferran Hurtado, amb 20 punts, va intentar tirar de l’equip. La resta no va arribar als 10 punts.

El Sant Josep rep el poper diumenge el Terrassa a les 18h. Una victòria que beneficiaria la Minguella ja que es un rival directe a la part baixa. Els blaus intentaran sumar a la pista del Cerdanyola..

Pel que fa al Círcol també va perdre en la visita a Granollers. Sense Lladó ni Jerez, el Círcol va començar amb problemes en atac. La falta d’ordre i de control, la va aprofitar el rival per agafar els primers avantatges, 13-4.

El quart va acabar amb una diferència de només tres punts, tot i que les sensacions no eren bones. Però el descontrol general del segon quart, amb un joc anàrquic d’anades i vingudes, va perjudicar el Círcol i la diferencia va pujar fins el 33-20.

Els locals eren superiors a la pintura, sobretot en el rebot. Però l’encert des de fora va deixar la diferència en 10 punts al descans.

El parcial de 8-8 al tercer quart deixa clar els problemes en atac dels dos equips. L’actitud del Círcol va ser bona però el desencert en atac, desaprofitant bones defenses, va fer molt difícil donar-li la volta al marcador.

A l’últim quart, el domini vallesà de la pintura era total i el Círcol, tot i provar diferents opcions i canvis defensius, seguia amb problemes per anota que li van costar la victòria, 68-53.

El proper diumenge tenen una cita complicada. Arriba un dels equips més en forma, l’Ubsa, a les 17.45h a La Plana.