El ‘dimoni’ Haro lidera el Badalonès davant l’Ademar (54-50)

0
    37
    M.A. Forniés

El creixement d’Aleix Haro a Lliga EBA no deixa de sorprendre i trencar sostres. Aquesta jornada, va destacar al derbi badaloní entre Badalonès i Maristes Ademar amb un doble-doble clau en la victòria del conjunt de Xavi Riera davant el l’equip de Lluís Garcia (54-50).

Tot i no ser un partit gaire anotador – entre els dos conjunts només van encistellar cinc triples-, el matx es va desenvolupar anivellat durant bona part del duel disputat a La Plana. El Badalonès va arribar a un sostre diferencial màxim de 10 punts de marge (21-31) però l’Ademar va reaccionar a la represa i va capgirar el marcador (37-34).

Tot i això, un parcial de 0-8 al període decisiu va suposar la victòria ‘visitant’ i el cinquè triomf de la temporada a favor del Badalonès. Els 12 punts i 10 rebots claus d’Aleix Haro van superar els 17 punts de Marc Hermoso, per part local.

Per la seva part, el Joventut B també es va emportar la victòria de la seva visita a Mataró enfront del Maresme (49-65). L’equip de César Saura va dominar el marcador des de l’inici en un gran partit coral verd-i-negre. Jordi Rodríguez i Guillem Vázquez van aportar 12 punts cadascun, els màxims anotadors de la Penya B.

Aquest dissabte, l’Ademar visita el Moncayo aragonès i La Bisbal La Plana. Diumenge, el Joventut B viatjarà Sant Antoni (I.Balears), la pista del líder.

A Primera División Espanyola – Copa Catalunya, el Sant Josep tenia jornada de descans i el Círcol va tornar a caure en el segon partit de la temporada. Tarda molt agra a Girona (83-44) en un partit sense pràcticament opcions de victòria.

Més enllà del quart inicial (16-10), el Coto es va trobar amb un rival molt encertat en atac i que al temps de descans ja superava els 20 punts de diferència al marcador (41-18).

Aquest diumenge, Sant Josep – Montgat, al centre parroquial, i Círcol – UE Mataró B, a La Plana. Els partits ja podrien ser amb públic. Durant la setmana així ho confirmaran els clubs a través de les xarxes socials.