El DJ Juan Magan omple el Màgic en la presentació i firma del seu disc ‘El origen’

  0
  IMG_4260.JPG

  07/03/2013 – L'artista badaloní es va donar un bany de masses entre molt gent jove i es va mostrar molt content de ser rebut d'aquesta forma a la seva pròpia ciutat.

  A un mes vista, Badalona comença a escalfar motors per rebre el cantant i Dj Juan Magan el proper maig al Pavelló Olímpic. Aquest dimecres, els fans de l’artista badaloní han pogut gaudir de la seva presència i emportar-se un autògraf. El hall del Centre Comercial Màgic es va omplir de joves per fer-se una fotografia amb ell i emportar-se un ejemplar signat del seu recopilatori Electrolatino, El origen.

   

  Juan Magán va estar acompanyat dels artistes de la productora We Love Asere que també han  col·laborat al disc, i es va sentir molt recolzat per la gent de la seva ciutat. El DJ va admetre que es fa, fins i tot, estrany tornar al lloc on va néixer i veure aquest èxit, però que és una gran il·lusió, i una alegria veure cares conegudes entre el públic. Va prometre, a més, que el concert del maig serà “la festa de l’any”.

   

  Aquest acte forma part de les activitats de promoció del concert de l’artista del dia 4 de maig al Palau Olímpic de Badalona, dins del marc de les Festes de Maig 2013, on presentarà la seva nova gira mundial El Origen, també amb els artistes de We Love Asere: Danny Romero, DCS, Critika&Saik, CHK, Víctor Magán, Surrender Dj’s, Josepo, David Campoy y Salgado.