El Seagull fitxa a Pere Solé, el millor delegat del futbol català, i es reforça amb Noelia Vizcaíno i Clara Cos

  0
  IMG_3205.JPG

  04/07/2017 – El club incorpora Solé procedent del CF Badalona i a dues jugadores per ocupar la porteria i la línia defensiva.

   

  El Seagull continua construint el projecte de la temporada 2017-2018, curs que ha de servir per reafirmar l’excel·lent moment esportiu que viu l’entitat. El club ha estat hàbil per fer-se amb els serveis d’un dels grans clàssics del futbol badaloní i català en la funció de delegat.

   

  Parlen de Pere Solé Baños, tota una autoritat futbolística a la ciutat després de 14 anys treballant al CF Badalona. El club escapulat i Solé van separar els seus camins a final d’aquesta temporada i ara el Seagull l’incorpora pel seu equip de Segona Divisió Nacional. En Pere va ser escollit la temporada passada millor delegat del futbol català.  

   

  El tercer i el quart fitxatge

   

  En el capítol d’arribades, i després de concretar-se les de Zaïra Flores (migcampista de l’Espanyol) i Carla Martínez (extrem del Pallejà), Jordi Ferrón ja disposa de dues peces nouvingudes més.

   

  Noelia Vizcaíno, portera que aquest any ha jugat al Lorca i amb passat al Sant Gabriel i al Barça, i Clara Cos, jove central que ha marcat 10 gols en 26 partits amb el juvenil del Cabrera, fitxen per les gavines.