El Festival Blues & Ritmes celebra el seu 25è aniversari

  0
  blues.jpg

  29/03/2014 – El festival se celebra a Badalona des de l’any 1989 i s’ha convertit en un referent musical, ja que la programació es nodreix d’artistes internacionals de primera categoria.

  El festival Blues & Ritmes, que comença aquest 29 de març i s’allargarà fins al 10 d’abril, arriba aquest any al seu 25è aniversari. Per celebrar-ho s’ha programat un concert gratuït a la plaça de la Vila, en el marc de les Festes de Maig, divendres 2 de maig, a les 20 hores, amb l’actuació dels Mambo Jambo, un quartet liderat per Dani Nello, que presentaran el seu disc Impacto inminente.

   

  El festival se celebra a Badalona des de l’any 1989 i s’ha convertit en un referent musical, ja que la programació es nodreix d’artistes internacionals de primera categoria.

   

  El Blues & Ritmes, que gaudeix d’un important prestigi dins dels festivals musicals que es fan a Catalunya, aplega un seguit de concerts en què la música blues i les músiques d’arrels es fusionen amb els corrents més avançats.

   

  El primer dels concerts programats per aquest any es farà dissabte 29 de març, al Teatre Principal, a les 21 hores, amb l’actuació de Fred Wesley, arranjador i trombonista de la banda de James Browm entre els anys 1968 i 1975.

  El divendres, dia 4, i dissabte, dia 5 d’abril, a les 21 hores, el Teatre Principal acollirà els concerts de Howe Gelb, artista de culte entre músics i etiquetat per la premsa com “padrí del country alternatiu”, i de Bassekou Kouyate acompanyat de Ngoni BA que estrenarà el seu últim disc Jama Ko.

   

  El nord-americà Matthew E. White, que gràcies a la seva veu va aconseguir un gran èxit en el festival CMJ de Nova York, serà l’encarregat de tancar el festival dijous, 10 d’abril, a les 21 hores, al Teatre Zorrilla.

   

  Amb motiu d’aquest aniversari, el Blues & Ritmes disposa d’abonament per als quatre concerts a un preu de 46 €.

   

  Tant els abonaments com les entrades es poden adquirir a les taquilles del Teatre Zorrilla, de dijous a dissabte, de 18 a 20.30 hores, o dues hores abans de cada concert al teatre on es realitzi. També es poden comprar a través del portal del Telentrada (https://www.telentrada.com) o per telèfon al 902 10 12 12.