La PAH es tanca a l’ajuntament per forçar una reunió amb l’alcalde

  0
  IMG-20140328-WA0009.jpg

  29/03/2014 – Uns set representants del col·lectiu van accedir a la Casa de la Vila i es van apostar a la porta del despaxt de l’alcalde, acompanyats de regidors del PSC i d’ICV-EUiA, per forçar una reunió amb el cap del govern municipal.

   

  La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de Badalona va dur a terme ahir al matí una de les accions més visibles que ha protagonitzat darrerament. Desenes de persones es van manifestar, sense previ avís, a la plaça de la Vila. La mobilització no es va quedar a les portes de l’ajuntament, però. Uns set representants del col·lectiu hi van accedir i es van apostar a la porta del despaxt de l’alcalde, acompanyats de regidors del PSC i d’ICV-EUiA, per forçar una reunió amb el cap del govern municipal.

   

  Els membres de la PAH no han marxat fins que no se’ls ha concedit una trobada de cara al proper dia 11 d’abril, ja que ahir l’alcalde tenia problemes d’agenda. El col·lectiu vol posar sobre la taula la problemàtica dels desnonaments i que es doni compliment a la moció a aprovada fa un mes sobre sancions als bancs amb pisos buits i la seva cesió per incorporar-los al parc d’habitatge social de la ciutat.