El festival de monòlegs solidari exhaureix les localitats del Blas Infante en una setmana

  0
  46
  lo comido x lo reido.jpg

  17/01/2015 – L'espectacle 'Lo comido x lo reído', organitzat per la humorista badalonina Pepi Labrador, arriba a la seva tercera edició amb una gran expectació i poder de convocatòria.

  Va començar com una sorprenent novetat carregada de força, va tornar l’any següent reafirmat pel seu creixent i contrastat èxit i enguany celebra el seu tercer aniversari disposat a arrasar i, si pot ser, fer que algú es pixi de riure. Parlem de ‘Lo comido x lo reído’, un festival solidari de monòlegs impulsat per la humorista badalonina Pepi Labrador que arriba a la seva tercera edició per oferir unes rialles a canvi d’aliments.

   

  El Teatre Blas Infante serà el proper dia 23 l’escenari d’aquest certamen on es podran veure prop d’una desena de monologuistes, alguns vinculats a la Paramount Comedy, altres repetidors i fixes des de la inauguració del festival, com ara el reconegut Gabriel Córdoba, que presentarà l’espectacle, i d’altres debutants. Serà a partir de les 20.30h i l’entrada ha costat 7 euros més un quilo d’aliments. I diem “ha costat” perquè, malauradament per a aquells que no han arribat a temps, ja no en queden.

   

  El gener passat els organitzadors van reunir prop de 400 persones, i l’èxit progressiu de la iniciativa ha fet que aquest 2015 s’hagi penjat el cartell de sold out. En només una setmana s’han venut totes les localitats, més de 400, el que deixarà una recaptació solidària de més de 2.000 euros. “Estem molt contents. Ha estat tota una sorpresa, un ‘subidón’!”, exclama Pepi Labrador. Els aliments que s’aconsegueixin aniran a parar a la Parròquia de Sant Jaume, a la zona del Congrés-Gorg.