El Festival Musica’t ja escalfa motors

  0
  47
  gossos.JPG

  08/01/2014 – Torna el festival hivernal de música en català de Badalona, amb noms tant destacats com Miquel Abras, Cesk Freixas o Gossos.

  Badalona ja es prepara pel seu festival hivernal de música en català. El Musica’t torna aquest 2014 per ser, un any més, l’aparador del moment musical que es viu a Catalunya i equiparar l’escena actual amb una bona oferta de cicles de música en directe. Edició rere edició, el certamen artístic ha anat creixent, des de 2009, i l’aposta d’enguany és més que potent, amb un cartell ple de grans noms.

   

  El Musica’t 2014 oferirà quatre actuacionsaquest gener: Projecte Mut, el 16 de gener; Miquel Abras i Cesk Freixas, el 18; Gossos i Albert Solà, el 24, i el grup Obeses, el 26. Al marge dels espectacles, que tindran lloc al Teatre Principal, al del Círco i a La Sargantana, el festival oferirà activitats complementàries i de sentit musical. Dimecres 15 de gener, la llibreria Saltamartí acollirà la presentació del llibre Paraules per a Gaeta, del cantautor Cesk Freixas. Dimarts 21 de gener, La Sargantana serà l’escenari d’un debat sobre el moment actual de la música en català i a Catalunya.

   

  Fins al 5 de gener, es poden adquirir abonaments per accedir als quatre concerts del cicle, a un preu de 30 euros, a Saltamartí Llibres. També es poden aconseguir les entrades anticipades a www.festivalmusicat.cat, i en taquilla el mateix dia dels concerts.