El festival solidari del Rincón del Arte recapta 300 paquets de joguines

  0
  DSCF7413.JPG

  09/11/2015 – Unes joguines que es destinaran a l'Hospital Germans Trias i Pujol i a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. A més, l'entitat ha recaptat 2.000 euros que es destinaran al Sàhara.

  El passat diumenge, el Teatre Blas Infante va acollir un festival solidari de l'entitat andalusa El Rincón del Arte y la Músíca de Badalona, amb l'objectiu de recaptar el màxim nombre de joguines pels infants que més ho necessiten per aquest Nadal.

   

  Sota el lema 'Por la sonrisa de un niño', el cantant badaloní Manuel Fernández va ser l'encarregat d'obrir aquest festival on van passar per l'escenari diversos quadres de ball com Turó de Mar, 'Duende Flamenco' i 'Los Romeros', entre altres, que van demostrar el seu talent per flamenc i sevillanes. A més, les entitats Casa d'Andalusia de Santa Perpetua de la Mogoda i el Centro Cultural Rociero Andaluz Nuestra Señora de la Esperanza de Badalona i també l'Escola de Dansa Multiestil i Bollywood de Barcelona es van voler sumar a aquesta causa.

   

  Destacar que el festival solidari va recaptar al voltant d'uns 300 paquets de joguines que es destinaran als infants hospitalitzats a l'Hospital Germans Trias i Pujol i a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, de cara al 23 de desembre. D'altra banda, també es van recollir 2.000 euros amb les entrades del festival que es destinaran en restablir cases de Sàhara o per permetre unes vacances per nens sahrauís.