L’entitat extremenya Zurbarán enceta la seva XV Setmana Cultural

  0
  31
  DSCF7326.JPG

  09/11/2015 – El Centre Cívic La Salut acull l'exposició del XIV Certamen Internacional de Pintura de Zurbarán fins el 15 de novembre.

  El passat dissabte, 7 de novembre, el Centre Cívic La Salut es va omplir de gom a gom per celebrar el pregó de la quinzena edició de la Setmana Cultural de l'entitat cultural extremenya Zurbarán de Badalona, que se celebra del 5 al 15 de novembre.

   

  El pregoner d'enguany va ser el regidor de Badalona Pròspera i Sostenible, Àlex Mañas, que va destacar que l'associació extremenya Zurbarán és "un referent com a entitat cultural a Badalona". Tot seguit, es va donar a pas a 'Antología de la Zarzuela', un espectacle teatral dirigit per Bruno Nájera i interpretat per la coral de la mateixa entitat. L'acte va finalitzar amb l'actuació del grup de castanyoles 'Azahar'.

   

  XIV Certamen de Pintura

  D'altra banda, el passat dijous 6 de novembre es va inaugurar l'exposició de la catorzena edició del Certamen Internacional de Pintura. Com a novetat d'aquest any, la mostra compta amb les 52 obres presentades al concurs -una desena més respecte al 2014-, ja que en les darreres edicions només s'exposaven els trenta finalistes.

   

  Recordar que l'exposició romandrà oberta al Centre Cívic La Salut fins al proper dissabte, 14 de novembre; data en què es donarà a conèixer els guanyadors d'aquest concurs. Aquest acte comptarà amb una conferència sobre el pintor Francisco de Zurbarán, a càrrec de Juan Moreno Aragoneses i també amb l'actuació de la coral de l'entitat extremenya.