El FIATC Joventut fa somriure els nens de Can Ruti

  0
  49
  CXZjWr_WAAAplI2.png

  29/12/2015 – Els jugadors del primer equip passen part del matí amb els infants i les seves famílies, repartint regals per tota la planta de pediatria.

   

  Com és tradició, avui la Penya ha formalitzat l’habitual visita a les instal·lacions de l’Hospital Germans Trias de Badalona. Encapçalats pel president del club, Jordi Villacampa, els jugadors del primer equip i els membres del staff tècnic s’han desplaçat fins al centre sanitari més important de la ciutat per dedicar part del matí als infants ingressats a la planta de pediatria.

   

  La delegació verd-i-negra ha estat rebuda pel gerent territorial de l’ICS a l’àrea Metropolitana Nord, el senyor Jordi Ara, el qual ha estat acompanyat pel regidor Francesc Ribot, per la directora de l’hospital, Beatriu Bayés, per la directora d’Infermeria, Núria Martí, i pel cap de servei de pediatria, Guillem Pintos.

   

  Els jugadors del FIATC Joventut han anat visitant diverses habitacions del Germans Trias, repartint marxandatge del club i altres obsequis als nens i nenes ingressats.

   

  Un cop finalitzada la ronda per la planta de pediatria, Jordi Ara ha dedicat unes paraules a la delegació de la Penya que avui ha passat per l’Hospital Germans Trias de Badalona.

   

  “Us dono les gràcies per ser aquí i perquè mai heu fallat. La gent d’aquesta casa sempre espera la vostra visita. Doneu alegria als pacients i això ens ajuda molt. Espero que aquesta visita també us serveixi a vosaltres per veure la cara més dura de la vida”, valorava el gerent territorial de l’ICS.

   

  Per part del FIATC Joventut, el president Jordi Villacampa aportaria unes interessants reflexions sobre les percepcions que, a vegades, tenen els esportistes professionals del seu entorn.

   

  “És un privilegi visitar l’hospital. A vegades, la realitat dels esportistes d’elit és una mica virtual. Ens allunyem una mica del dia a dia, tot i que això tampoc significa que no patim. Experiències com aquesta ens ajuden a relativitzar molt les coses”, apuntava Villacampa en primera instància.

   

  Sobre la situació que viu l’equip a la Lliga Endesa, el màxim mandatari verd-i-negre destacaria que la Penya, després de les últimes set derrotes, “ha d’assumir que està a l’hospital”, però que “tot passarà”.

   

  “La gent entra aquí i en surt. Som un equip que no estarà sol i segur que anirem endavant. Hem de lluitar contra la nostra ment”, afegia el president del FIATC Joventut per tancar la visita a Can Ruti.