Maldonado: “Ara és el moment d’estar units. El grup necessita suport”

  0
  Salva-Maldonado-Joventut-ACB-PHOTO_ARAIMA20141024_0272_5.jpg

  29/12/2015 – El tècnic del FIATC Joventut desitja que l’afició verd-i-negra impulsi l’equip per tal de superar l’escenari més complicat de la temporada.

   

  Amb l’objectiu d’aixecar el vol, la Penya prepara a consciència la visita de l’UCAM Múrcia al Palau Olímpic (diumenge a les 13h). El conjunt verd-i-negre, dotzè després de perdre set partits seguits, té ara el mateix balanç de resultats que el bloc de Fotis Katsikaris (5/8) i necessita guanyar com sigui per tal d’agafar oxigen.

   

  “Hem de focalitzar les nostres energies en el pròxim partit i oblidar en la resta. L’equip no ha pensar en la motxilla de derrotes que arrossega i ha de mirar de fer net”, valorava Salva Maldonado en la prèvia de l’encontre.

   

  “Necessitem millorar aspectes del nostre joc per ser més competitius. Només així podrem sortir d’aquesta dinàmica”, afegia el tècnic del FIATC Joventut, passant revista a la situació que viu la plantilla de la Penya.

   

  Segons el tècnic adrianenc, “no serveix de res pensar en les coses que han passat anteriorment i arribar al partit limitats”, ja que “l’únic que podem fer és intentar netejar tot això” per tal d’assolir un bon nivell de joc.

   

  Malgrat no considerar la visita de l’UCAM com una final, Maldonado té clar que cal defensar el fortí de l’Olímpic com sigui. “No m’agrada parlar d’un partit a vida o mort, perquè després sempre hi ha un nou partit. Sí que crec que es tracta d’un duel únic, en el qual necessitarem competir en la nostra millor forma física i mental”, aclaria l’entrenador verd-i-negre.

   

  Tenint en compte la trajectòria esportiva que arrossega el bloc badaloní, Maldonado espera una bona resposta per part de l’afició. Només ells, els seguidors del FIATC Joventut, poden aconseguir que l’equip se senti còmode a la pista.

   

  “Entenc que l’afició tingui dubtes i que qüestioni formes de joc, decisions que es prenen, jugadors i entrenadors. Ara és el moment d’estar units i de tenir clar que el grup necessita suport. El que menys ens interessa és trobar molta inquietud al nostre voltant”, reivindicava Salva Maldonado.

   

  En relació a les principals prestacions del Múrcia, el tècnic verd-i-negre voldria destacar l’experiència dels seus jugadors. “És un rival que té els mateixos resultats que nosaltres i que destaca per la veterania dels seus jugadors. L’UCAM és un conjunt físic, agressiu i que va al límit de la falta”, resumia Maldonado.