El Filmets tanca l’edició 2016 amb una Nit de les Venus enfocada a l’espectacle

  0
  48
  _FGH0898.jpg

  29/10/2016 – Es podrà veure dissabte en directe per Televisió de Badalona, el canal 159 de Movistar+ i laxarxa.com.

  La Nit de les Venus, la cerimònia de cloenda i d'entrega de premis del festival de curtmetratges Filmets de Badalona, es podrà veure dissabte en directe per Televisió de Badalona, el canal 159 de Movistar+ i laxarxa.com. L'acte posarà el punt final a una edició que va arrencar el divendres passat amb una participació rècord (més de 4.000 projectes) i una secció oficial amb molta presència internacional. Així, hi ha fins a 36 països representats en els més de 230 títols que competeixen a la secció oficial.

  Dissabte coneixerem, doncs, els curts guanyadors en les 18 categories que preveu el jurat, entre les quals les Venus a la millor producció i a la millor interpretació. També sabrem qui s'endú la Venus a la millor producció catalana i al millor curt rodat a Badalona. Tot això serà en el decurs d'una gala amb un format renovat, pensada en clau d'espectacle televisiu.

   

  Així, en el disseny de l'esdeveniment han participat enguany l'escenògraf badaloní Jordi Queralt, que ha treballat en espectacles com 'Polònia, El Musical' o 'La Nit de Santa Llúcia', i Blanc Produccions, productora encarregada de les darreres edicions de la Nit de Cap d'Any de Barcelona.

  La Nit de les Venus serà presentada pels periodistes badalonins Lídia Heredia i Toni Forteza, i comptarà amb l'actuació de la Filmets Band. El músic Xavi Lozano, membre de la formació i conegut per fer música amb objectes inimaginables, també hi tindrà un paper destacat. A més, per primera vegada el públic assistent intervindrà a la gala. 

  Un cop finalitzada la cerimònia, tant el públic del Teatre Zorrilla com els teleespectadors podran veure el curtmetratge guanyador d'aquesta edició. La festa de cloenda serà celebrada al Centre Cultural El Carme.