Maldonado: “La sortida del tercer quart ha estat definitiva”

  0
  43
  maldonado8.JPG

  09/12/2012

  El tècnic verd-i-negre creu que el parcial a la represa "ens ha fet anar a remolc i els ha permès fer un joc de 5 contra 5 en el que no teniem possibilitats".

  L'entrenador del Fiatc Joventut, Salva Maldonado, ha lamentat la derrota contra el Barça en un partit que "ha tingut dos moments que han marcat el partit: l'inici del primer i tercer període".

  "La sortida del primer quart ha estat definitiva", ha explicat Maldonado, que creu que el parcial 0 a 10 "ens ha fet anar a remolc i els ha permès trobar opcions per fer un joc 5 contra 5, en el que no tenim possibilitats".

   

  Segons el tècnic adrianenc, "per guanyar al Barça cal alguna cosa més que no hem sabut trobar" i "ficar més de fora, algo més que un 14%", ha matisat.

  Tot i això, el tècnic verd-i-negre pensa que "quan l'equip ha anat cap avall, ha treballat bé i no s'ha entregat". 

   

  Maldonado també ha tingut paraules per Quezada, que ha estat xiulat pel públic quan ha estat substituït a l'últim quart.

  "No ha estat horripilant", ha considerat l'entrenador verd-i-negre, que creu que "tot i que porta més assistències que Fisher i té una voluntat de passar-la, no era un partit fàcil per trobar altres jugadors perquè el Barça no et deixa".

  A més, ha afegit que "no estic descontent amb ell", tot i que ha reconegut que "pel tipus de jugador que és, pot estar als dos extrems".