El fort temporal provoca diferents incidents arreu de la ciutat

  0
  51
  B3tA8McCcAAK0hm.jpg

  01/12/2014 – El fort temporal d’aquest cap de setmana ha causat estralls arreu de Catalunya aquest cap de setmana no ha deixat a Badalona al marge.

  El fort temporal d’aquest cap de setmana ha causat estralls arreu de Catalunya aquest cap de setmana no ha deixat a Badalona al marge i, encara que lluny de les terribles imatges que hem pogut veure a Figueres, per exemple, també ha provocat una llarga llista de desperfectes.

   

  El més sonat a les xarxes socials va ser la caiguda d’una palmera a la Rambla, però no ha estat l’únic arbre afectat. Tres més han acabat a terra al carrer Joan de la Creu amb Cuba, a Miquel Servet i a Marquès de Mont-Roig. També caigut un plataner a plaça Espanya, dins l’àmbit d’obra de remodelació de l’espai. Al marge dels arbres de la ciutat, el temporal ha causat altres danys a la via pública, com per exemple la caiguda d’una torreta elèctrica al Camp del Centenari i d’una xarxa de protecció d’obra en una façana de Rambla de Sant Joan.

   

  La gran quantitat de precipitacions ha provocat durant el cap de setmana importants acumulacions d’aigua a Alfons XIII, Pep Ventura, Francesc Layret, Travessera de Montigalà, el lateral de la B-20 a l’alçada de la Riera Montalegre i el lateral de la C-31 a l’alçada de Can Cabanyes. Pel que fa a la zona de costa, el mobiliari urbà ha patit algun petit desperfecte i la platja ha rebut acumulacions de restes vegetals i sòlides de gran mida.