El Fòrum de Turisme enceta el 2013 ple de projectes i objectius

  0

  09/02/2013 – El grup de d'empresaris badalonins vol consolidar enguany actes com el Badalona Tapas i encetar de nous, a més d'establir una relació més pròxima amb l'administració pública i augmentar la seva massa social.

  El Fòrum de Turisme de Badalona va celebrar el passat dilluns una taula rodona i una assemblea amb motiu del seu primer aniversari. En general, els promotors fan una valoració positiva, ja que, malgrat la falta d’experiència, consideren que la ciutat ha acceptat molt bé alguns dels projectes duts a terme des del naixement de la iniciativa.

   

  Per aquest 2013, l’entitat repetirà els esdeveniments que més èxits han obtingut, com ara la nit de tapas a la platja dels pescadors o la jornada de reclam turístic durant la Festa de la Mercè, i n’engegarà de nous. El primer tindrà lloc aquest mateix cap de setmana. Coincidint amb la Cursa BDN Running, el Fòrum de Turisme ha treballat perquè restauradors de la ciutat ofereixin menús a un preu generalitzat de 10€ de cara a la gent que vingui a participar de l’acte esportiu. Per als propers mesos, a més, s’estan preparant una caminada per commemorar el centenari de la Creu de Montigalà, i d’altres iniciatives que s’han d’acabar de concretar.

   

  Més enllà dels esdeveniments, la presidenta del Fòrum, Meritxell Casellas, apunta dos importants objectius a assolir: d’una banda, consolidar la relació amb l’administració pública; d’altra, augmentar la massa social d’aquest grup d’agents privats que volen projectar Badalona fora de les seves fronteres. “Turisme és més que anar d’hotel i platja; turisme és comerç, restauració i moltes altres coses, i això és el que volem donar a conèixer”, manifesta Casellas.