El Fòrum Turisme premia la millor iniciativa turística privada de 2012

  0

  18/12/2012 – L'associació d'agents privats de recent creació que promou el nom i imatge de la ciutat vol incentivar així les ganes de treballar; el Fòrum ja prepara el 2013 amb bones expectatives i celebrarà al gener la seva primera assemblea general.

  El Fòrum de Turisme de Badalona vol acabar el seu primer any de treball reconeixent els actors privats que s’esforcen per la millora del sector, per la difusió dels valors turístics locals i per atreure visitants.

   

  És per això que ha decidit crear el Premi a la millor iniciativa turística privada de 2012, que serà entregat  durant una gala al Restaurant La Donzella de la Costa el proper dijous, dia 20 de desembre, a les 19:00 h..

  Entre les diferents iniciatives i candidats que s’han pres en consideració a l’hora de decidir un guanyador, destaquen els següents:

  • Sala Estraperlo, per l’esforç en la programació d’una oferta musical de primer ordre, amb vocació d’atreure un públic no estrictament local.
  • Badaterra, per la implantació d’una fira sectorial sobre bona alimentació i salut, al nou espai de la Plaça Pompeu Fabra.
  • Anís del Mono, per la instal.lació de l’estàtua del seu mono, -obra de Susana Ruiz-, al Passeig Marítim, convertida ja en icona de la ciutat.
  • Marina de Badalona i Club de Vela Badalona, per l’organització de l’X35 World Championship i la demostració que la ciutat pot acollir esdeveniments esportius de primer ordre.
  • Restaurant Can Frai, pel seu treball en pro de lligar una bona oferta gastronòmica amb l’impuls d’activitats culturals i turístiques a la ciutat.
  • Criptshow Festival, per haver consolidat un festival que via terror, fantasia i ciència ficció i, perquè no, també humor, aporta visitants a la ciutat.

   

  El Fòrum de Turisme, en aquest primer any d’existència ha constatat que hi ha ganes de treballar en pro del sector turístic a la ciutat i que hi ha un camp d’acció immens per davant. L’experiència adquirida amb el Tapes & Bany de mitjanit el passat mes de juliol, o amb el Mercès per descobrir-nos, el setembre, fa que s’estigui preparant un 2013 amb més activitats. De moment, a finals de gener, es celebrarà la primera assemblea general del Fòrum de Turisme de Badalona, oberta als socis i a tots els interessats en sumar-se al Fòrum i aprovarà el programa concret d’activitats per l’exercici vinent.