El Futsal Iris Badalona comença l’any golejant (9-3)

0
    28

14/01/2015 – La victòria contra el Sant Vicentí permet als verds allunyar-se de les posicions de descens i situar-se desens amb un partit pendent.

El passat dissabte l’Iris Sol Casagemes estrenava el 2015 amb la important tasca de superar el Futsal Santvicentí, equip que estava empatat a punts amb els badalonins. El conjunt de Carles Ventura va comptar amb tots els efectius. Jordio tornava després d’un partit de sanció i Ruben reapareixia després d’haver estat absent gairebé tot el primer tram de lliga per una lesió al turmell.

L’Iris encetava el partit amb una pressió a tres quarts de pista per dificultar la sortida de pilota del rival. Des dels primers instants de la primera part, els locals robaven la pilota amb certa facilitat, però no acabaven de finalitzar. El gol dels verds semblava inevitable i va caure en el minut 5 quan Sergio va rematar una passada al segon pal (1-0).

Animats després d’obrir la llauna, els de Casagemes augmentaren la pressió i de nou les oportunitats de gol aparegueren: Jordio, en una jugada de córner i una rematada en l’aire en els minuts 9 i 11 feia pujar el 3 a 0 en el marcador.

La dinàmica del partit semblava clara, però en dos minuts (14’ i 16’) els visitants van escurçar distàncies deixant un marcador més ajustat al final del primer període (3-2). La baixada en la intensitat dels locals havia acabat desmereixent el bon joc desplegat.

A la represa, els jugadors del Futsal Iris Badalona van sortir amb el mateix plantejament ofensiu que a la primera part. Al minut 23, Jordio completava un hat-trick després d’un fort xut des de la frontal de l’àrea (4-2). Amb aquest gol, l’esquerrà dels verds es destaca com el màxim golejador de l’equip. Un minut després, Santy finalitzava una acció col·lectiva (5-2) i, just després, ell mateix tornava a marcar aprofitant una falta ràpida (6-2).

El Santvicentí s’havia quedat sense idees ni gasolina, veient com l’Iris es trobava còmode amb el seu joc. Al minut 28 arribaria un gol en pròpia porteria visitant (7-2) però poc després Musta marcaria el 8 a 2. Amb el resultat a favor, el conjunt badaloní va abaixar la intensitat i el Santvicentí va disposar de tres ocasions clares que Joe Dibben resolgué amb solvència. A la quarta, però, els visitants van batre al porter anglès (8-3). Ja en l’últim minut, Sergio marcava l’últim gol de l’encontre (9-3).

La victòria del Futsal Iris Badalona i la derrota del Athletic 04 Castellar permet ascendir als badalonins fins a la desena plaça, fora del descens, amb un partit menys. El proper partit serà demà (22h) a la pista de la Penya Barcelonista Johan. Diumenge, al Poliesportiu Can Arinom de Mollet del Vallès (13:15), l’Iris tornarà a jugar. En aquesta ocasió contra el FS Unió Mollet.