El Futsal Iris es complica la permanència (4-9)

0
    19

10/04/2014
    Els de Casagemas van perdre contra el Malgrat, un rival directe, i es jugaran mitja lliga contra el Mallorca

L’Inter Esportiu Malgrat visitava Badalona en situació d’urgència, a la penúltima posició abans dels llocs del descens.
    Els locals, per la seva banda, afrontaven el partit com una oportunitat per continuar escalant a la classificació i allunyar-se dels seus rivals directes.

Decidits a no deixar res a la graella, els dos equips van plantejar el partit amb pressions en camp rival, realitzant una defensa molt intensa. Les possessions eren llargues, i a l’hora de trenar jugades d’atac cada equip es replegava tot mirant de tancar espais. Dues errades defensives en els primers 10 minuts els hi costarien dos gols als verds (en el 3’ i el 10) que els farien anar a remolc durant tot el partit.

Els badalonins malgrat millorar el seu joc d’atac eren incapaços de marcar, no aconseguien finalitzar i quan ho feien es trobaven amb les intervencions del porter visitant. Els maresmencs continuaven fent el seu joc i en dos contraatacs posaven més distància en el marcador (0-4).

El reordenament de l’equip durant el descans de la mitja part, donaria una nova empenta als de Casagemes que sortirien amb un joc ofensiu amb molta fluïdesa. Tot i així, les jugades d’atac no es culminaven i de nou els visitants, tirant d’ofici marcarien de nou.

El 0-5 queia com una làpida en l’ànim dels verds i el seu entrenador intentaria deturar la sagnia de gols començant a jugar amb porter-jugador. Quan Fede marcava el 1-5 en el 33’, els visitants tornaven a marcar en les següents jugades posant la distància fins el 1-7. Jona i Ñoño escursarien distàncies (3-7), però, de res serviria donat que els de Malgrat de Mar tornarien a prendre distància en dues ocasions (3-9) i ja el partit acabaria després del segon gol de Jona en el 39’

Molt mal resultat per encara el tram final de la lliga, la distància amb els equips de baix és escassa i portarà al Futsal Iris Badalona a jugar-se el descens en cada partit. Ara venen dues setmanes de descans per la Setmana Santa i després els verds hauran d’afrontar el partit decisiu contra el Mallorca.