Els Dracs Júniors viatgen a Madrid per a disputar els quarts de final

  0

  10/04/2014 – El partit tindrà cita aquest dissabte al municipi de Las Rozas (Madrid), en què els badalonins el disputaran contra els Blackdemons.

  La Lliga Nacional de Futbol Americà Junior arriba a la seva fase decisiva i els Badalona Dracs viatgen fins el municipi de Las Rozas (Madrid) per a disputar els quarts de final contra els líders en la lliga regular, els Blackdemons.

   

  Per aquest partit, Oscar Olivenza i els germans Brugnani com venen sent habitual en el conjunt de Badalona continuarà per portar el pes de l’equip, els quarterbacks Guillem Pérez o Eduard Arreondo. Per ajudar com a receptors tindrà a Adrià Jarque o Pol Méndez, en el joc terrestre els temuts Enrique Mellado o Ricardo Millán i a la defensa gent com Xavi Oriola, Diego Luna o Sergio Gómez.

   

  Per la part de l’equip de Las Rozas, dirigit per Andres Donat i Ignacio Ortiz, contaran amb vent sent habitual aquesta temporada amb Javier Carrasco com mariscal de camp, per ajudar-li a l’atac, Pablo Guzmán, Jorge Fernández o Alejandro Sepulcre. A la defensa, Carlos García, Carlos Carrasco o Adam Khan, entre altres.

   

  El partit es disputarà aquest dissabte, 12 d’abril en el camp de rugby d’El Cantizal a partir de les 19 hores.