El Futsal Iris trenca una mala ratxa històrica (3-6)

0
    28

12/11/2014 – Feia quatre temporades que els verds es quedaven sense poder guanyar a la pista del CFS Barri Can Calet.

L’Iris Sol Casagemes va sumar la segona victòria consecutiva després de dues jornades sense competir a causa dels partits ajornats. Els badalonins es van presentar al pavelló municipal de Sant Fost de Campsentelles amb la necessitat de continuar puntuant per allunyar-se de la zona del descens. El tècnic dels verds, Carles Ventura, va plantejar un partit agressiu i dominador per fer front a la defensa a mitja pista dels vallesans.

Els visitants s’avançarien ben aviat (2’), gràcies a un xut llunyà de Jordio (0-1). Tot i que l’electrònic ja s’havia inaugurat, ambdós equips van mantenir el plantejament inicial: els locals amb una defensa a mitja pista sortint al contraatac i els badalonins amb una pressió a tres quarts de camp.

Les oportunitats es produïen per part dels dos conjunts, però seria l’Iris qui marcaria el 0 a 2, després d’una jugada trenada per Marc Lleixà i culminada per Ñoño (11’). Però, en la següent acció, el Barri escurçaria distàncies aprofitant una pèrdua de pilota (1-2).

L’acumulació de faltes acabaria passant factura als vallesans, ja que al minut 15 cometrien la sisena infracció i Jordio s’encarregaria de transformar el doble penal. Amb el 1 a 3 en el marcador s’arribava a la mitja part del partit.

El descans va donar aire al Barri Can Calet, el qual va aprofitar la badada general del contrari per marcar el 2 a 3 en el primer minut de la segona part. Quan semblava que el partit es complicaria pel Futsal Iris, una jugada treballada entre Fede, Santy i Eric permetria a aquest últim augmentar la renda badalonina amb el 2 a 4 (25’).

El gol donaria nous ànims als de Casagemes i, tres minuts després, Víctor Valls tornaria a marcar (2-5). Tot i la distància en el marcador, els locals van tornar aprofitar una errada defensiva per reduir distàncies, marcant el 3 a 5 (30’).

Amb el gol, els de Sant Fost de Campsentelles sortirien amb porter-jugador, però l’Iris va presentar una defensa sòlida. A més, Joe Dibben, el porter anglès dels verd-i-grocs, va resoldre amb solvència les aproximacions locals. Tot seguit, al 34’, Fede robaria una pilota per tal d’anotar el definitiu 3 a 6.

La victòria dóna més tranquil·litat a l’equip de Badalona. Ara el Futsal Iris és dotzè a la Divisió d’Honor Catalana amb 7 punts. Aquest cap de setmana, els badalonins disputaran dos partits. Dissabte a les 17h al pavelló municipal de Casagemes contra el F.S Castellar i diumenge a les 14h de nou com a locals contra el Palau (partit ajornat de la jornada 7).