El germà de l’autora de la Dimonieta guanya el concurs del cartell de les Festes de Maig

  0
  e3523d31-5f9f-4189-bb1a-9afcb04b0b38.jpg

  17/03/2016 – Jordi Brunet, de 24 anys i germà de l'autora del disseny de la Dimonieta Rebel, ha resultat guanyador del concurs per triar el cartell de les festes d'enguany.

  Badalona ha conegut aquest dimecres el cartell que representarà la imatge de les Festes de Maig 2016. El disseny, obra de Jordi Brunet, estudiant de 2n curs d’Estudis Superiors de Disseny Gràfic de l’Escola d’Art i Superior de Disseny Pau Gargallo de Badalona, ha estat triat a través del concurs convocat entre els estudiants del centre, com ve sent habitual des de 2007.

   

  L’autor ha explicat que ha volgut emfatitzar la paraula Maig perquè és el concepte clau a través del qual tothom reconeix les Festes de Badalona”. A la ciutat de Badalona aquesta paraula té molta més importància que en cap altra”, creu aquest estudiant de 24 anys que viu a Premià de Mar i que, curiosament, és germà de la dissenyadora de la dimonieta d’enguany. A més, el disseny incorpora el contorn d’una flama, recordant la Cremada, i d’una onada i un veler, per la relació badalonina amb el mar.

   

  Germà de la guanyadora del concurs ‘Crema’l tu!’

   

  Ni triat a propòsit. L’autor del cartell, Jordi Brunet, és el germà de Mariona Brunet, la dissenyadora de la dimonieta rebel que cremarà la nit del proper 10 de maig. Els dos germans, veïns de Premià de Mar, han estat els encarregats d’aportar a Badalona les imatges de les seves festes d’enguany.

   

  La regidora de Cultural, Laia Sabater, ha volgut subratllar que els jurats dels dos concursos estan formats per persones diferents i que, en tots dos casos, la tria és sota ‘nom mut’, és a dir, només es coneix el dibuix però no el nom de l’autor o autora.