Les obres del pas inferior a la via del tren cap a la platja acabaran a l’abril

  0
  8e14885b-06d6-4505-89fe-34f507de395d.jpg

  17/03/2016 – El termini d’execució dels treballs serà d’un mes i mig, per la qual cosa està previst que acabin a finals d’abril.

  La passada setmana es van reprendre les obres de remodelació del pas inferior a la via del tren entre el carrer de Santa Madrona i el passeig Marítim, que van quedar aturades el mes de desembre passat quan l’empresa adjudicatària que les executava va entrar en fase de liquidació.

   

  L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) va adjudicar les obres a l’empresa ‘Exnovo rehabilitació i restauració SL’ i va signar l’acta de replanteig dels treballs finals de l’obra. El termini d’execució dels treballs serà d’un mes i mig, per la qual cosa està previst que acabin a finals d’abril.

   

  Quan l’anterior empresa va abandonar els treballs s’havien posat en servei els espais urbanitzats del carrer de Santa Madrona i del passeig Marítim. No van arribar a entrar en servei les escales i les rampes del pas ja que no hi havia les baranes, els passamans i l’enllumenat. És en aquests aspectes que s’ha començat a treballar aquesta setmana. Inicialment, l’obra tenia un pressupost assignat de prop de 500.000 euros.

   

  Amb la represa dels treballs, quan comenci la temporada alta de la platja, el pas inferior a la via del tren entre Santa Madrona i el passeig Marítim estarà perfectament operatiu.