El govern central demana a la justícia que l’Ajuntament de Badalona no obri aquest 12-O

  0
  58
  _TRS4915[1]_1.jpg

  11/10/2016 – La Delegada del Govern a Catalunya, Maria de los Llanos de Luna, ha presentat aquest dilluns un recurs judicial contra l'anunci del govern local.

  La Delegada del Govern a Catalunya, Maria de los Llanos de Luna, ha presentat aquest dilluns un recurs judicial perquè la justícia obligui a mantenir tancades les seves oficines durant el dimecres, amb motiu de la festivitat del 12 d'octubre. El govern central creu que es tracta d'un dia festiu no hàbil que no es pot recuperar cap altre dia.

   

  El tinent d'alcalde Jose Téllez assegura que no han rebut cap comunicat oficial ni de la Delegació ni de la Justícia, i que la idea d'obrir portes aquest dimecres continua vigent. L'únic que podria fer canviar la decisió, esclareix, seria una ordre judicial. En qualsevol cas, apunta, la mesura ha estat consensuada amb els sindicats i és totalment “legal”. “Demanem a la delegada del Govern que deixi d'utilitzar la institució de forma partidista”, etziba Téllez.

   

  El PP ha denunciat la situació davant Inspecció de Treballa

   

  El grup del Partit Popular, per la seva part, ha portat el tema a Inspecció de Treball i a la Seguretat Social per avisar de la situació. Els 'populars' creuen que s'està cometent una “infracció de llei”.

   

  Com el PP, PSC i C's coincideixen en titllar de “postureig” la mesura de l'executiu de Dolors Sabater i consideren que hi ha problemes molt més importants per davant d'obrir o no obrir l'Ajuntament el 12 d'octubre