El govern convoca el Consell Escolar Municipal més d’un any després

  0
  sos.JPG

  29/06/2015 – La convocatòria del Consell Escolar Municipal va ser anunciada per l’alcadessa en el seu discurs d’investidura com una de les mesures més urgents a prendre.; tindrà lloc el 9 de juliol.

  L’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, ha convocat per al proper 9 de juliol una reunió del Consell Escolar Municipal. A la sessió, que es desenvoluparà a la planta baixa de la Casa de la Vila, a les 18 hores, han estat convocats els membres del plenari d’aquest òrgan de participació que, com està previst reglamentàriament, té caràcter públic per a qualsevol persona o grup de persones o entitats de la comunitat educativa i ciutadana que hi puguin estar interessades. La regidora d’Educació i Cultura, Laia Sabater, explica que “l’objectiu és posar en marxa un dels òrgans de participació més importants de la ciutat, que feia més d’un any que no havia estat convocat”.

   

  La convocatòria del Consell Escolar Municipal va ser anunciada per l’alcadessa en el seu discurs d’investidura com una de les mesures més urgents a prendre per poder començar el nou curs escolar "amb normalitat". La seva convocatòria, diuen, “suposa l’inici d’una nova etapa endegada des del govern per promoure la participació, el debat i la cerca d’acords compartits amb els membres de la comunitat educativa”. “En aquesta sessió del Consell Escolar Municipal es podrà escoltar, participar i debatre sobre els aspectes més rellevants de l’actualitat de l’educació a la nostra ciutat i, en especial, als que afectin a l’inici del nou curs escolar 2015-2016”.