Garcia Albiol denuncia un regidor del nou govern per una foto penjada a Twitter el 2012

  0
  foto forat.jpg

  29/06/2015 – L'exalcalde ha presentat una denúncia contra el tinent d'alcalde Jose Téllez per una foto seva, que l'edil va penjar al seu Twitter el 2012, en la que apareix amb un forat al cap que Albiol interpreta com "un tret".

  L’exalcalde Xavier Garcia Albiol va presentar divendres una denúncia contra un dels tinents d’alcalde del nou govern de la ciutat per un missatge a Twitter de l’any 2012. El ‘popular’ havia avisat dies enrere i així ho va acabar de confirmar a través del seu compte de la pròpia xarxa social: “Demà presentarem al jutjat la denúncia contra el tinent d’alcalde de Badalona de la CUP per penjar la meva foto amb un tir al front”. Albiol porta davant la justícia una fotografia que el regidor Jose Téllez, de Guanyem Badalona, titular de l’Àmbit Badalona Democràtica, va pujar al seu compte personal en la que apareix la cara del líder del PP amb un forat al front i un bigoti dibuixat molt semblant al que duia Hitler, acompanyada d’un breu comentari: “Des de Badalona, Feliç Carnestoltes”.

   

  Xavier Garcia Albiol va començar a difondre la imatge la setmana passada a través de diferents xarxes socials afirmant que era una foto seva “amb un tir en el front”: “Tota una declaració d’intencions que posa en evidència la classe de gent que governa avui a Badalona”, sentecià l’exbatlle. Durant els darrers dies, el regidor de Guanyem Badalona ha explicat a través de diferents canals que la foto i l’acusació que desprèn Albiol estan tretes de context, que no es tracta d’un tir al cap i que la fotografia forma part d’un “joc satíric” que es va dur a terme al local d’una entitat badalonina durant la celebració del Carnestoltes aquell any. Segons ha explicat Téllez, l’activitat consistia en colar castanyes per forats fets a imatges de diferents figures polítiques i d’altres àmbits, no només Albiol: el Papa, la Duquesa de Alba i el Rei també hi eren presents, per exemple. “Descontextualitzada, la imatge és molt dura, en sóc conscient i demano disculpes si he ferit alguna sensibilitat. Però en cap cas es tracta d'incitació a l'odi o la violència, i molt menys d'un "tret al cap" com s'intenta promocionar”, ha esclarit l’edil de Guanyem. Caldrà esperar per veure si el jutge admet a tràmit la denúncia d’Albiol.