El govern elimina el requisit de tres anys d’empadronament per accedir als plans d’ocupació que va imposar Albiol

    0
    58

    07/10/2015 – L'exalcalde ha criticat la decisió del nou executiu i considera que no té cura dels “veïns de sempre de Badalona perquè ha eliminat l’únic criteri que els hi atorgava prioritat per accedir a un lloc de feina públic”. 

    L'Institut Municipal de Promoció de l'Ocupació de Badalona va obrir el passat dia 1 la primera convocatòria de 84 places per a plans d'ocupació sota el mandat del nou govern municipal. En aquesta primera convocatòria, l'IMPO ja no ha demanat als candidats cap temps mínim d'empadronament a la ciutat, deixant enrere les exigències de l'anterior govern, que requeria tres anys de registre al padró local. “Es tractava d’un requisit que no es demana enlloc de Catalunya i era del tot discriminatori”, apunta el regidor Àlex Mañas.

    Xavier Garcia Albiol ha criticat la decisió del nou executiu i considera que no té cura dels “veïns de sempre de Badalona perquè ha eliminat l’únic criteri que els hi atorgava prioritat per accedir a un lloc de feina públic”. "És tracta d'una qüestió de justícia social que les persones que porten tota la vida pagant els seus impostos a la ciutat puguin tenir prioritat", assegura l'exalcalde.