El govern local cessa la coordinadora de l’àrea de Cultura

  0
  naomi.jpg

  10/02/2014 – El govern ha decidit cessar la coordinadora de Cultura i Ciutadania i gerent de Badalona Cultura, Naomi Daniel; la gestió de l'empresa municipal anirà a càrrec del propi departament.

  Nous canvis a l’organigrama municipal. El govern ha decidit cessar la coordinadora de Cultura i Ciutadania i gerent de Badalona Cultura, Naomi Daniel. Així es va conèixer fa uns dies a través de diferents persones i així ho ha confirmat el propi Ajuntament. Fonts municipals expliquen que la decisió forma part d’un canvi de rumb de l’executiu local en aquesta segona meitat del mandat del PP. Segons expliquen, d’ara en endavant s’apostarà per un perfil de coordinador/a més enfocat als àmbits de Gent Gran i Dona, sempre sense descuidar la Cultura, afirmen.

   

  El cessament implica no només un canvi de nom en el càrrec en qüestió, sinó també la desaparició de la figura de gerent de Badalona Cultura, que durant més de dos anys ha gestionat Daniel. En aquest sentit, el govern local considera que l’empresa municipal es pot dirigir directament des del departament cultural.

   

  En un escrit, la ja excoordinadora assegura no entendre el cessament, els motius del qual, diu, “van més enllà” de la seva voluntat. Naomi Daniel ha manifestat “l’orgull de saber que” ha servit “en aquests anys amb la màxima il·lusió i dedicació i amb una gestió impecable”. Tanmateix, s’ha mostrat crítica i ha etzibat que, tot i no ser “imprescindible” i que “desitjaria” equivocar-se, “malauradament la cultura de Badalona queda a partir d’ara òrfena en la seva veritable estima i cura”. Veus de l’entorn atribueixen el cessament, més enllà de les raons oficials, a una mala relació amb la regidora de Cultura, Montserrat Salgado.