Una trentena de persones impulsa una nou partit polític de vocació municipalista

  0
  49
  IMG_4682.JPG

  10/02/2014 – Es tracta de FEM Badalona, un nou partit integrat, de moment, per una trentena de persones “de diferents ideologies i pensaments”, “políticament independent” i obert a totes aquelles persones que vulguin treballar “només per Badalona”.

  El Museu de Badalona va acollir divendres la posada en escena d’una nova agrupació política amb vocació i discurs estrictament municipalista. Es tracta de FEM Badalona, un nou partit integrat, de moment, per una trentena de persones “de diferents ideologies i pensaments”, “políticament independent” i obert a totes aquelles persones que vulguin treballar “només per Badalona”.

   

  Més d’una cinquantena de persones van acudir al primer acte públic de la formació, amb el president de l’executiva, Toni Carmona, com a cap visible. Carmona va explicar les línies generals de treball de la nova força política, molt enfocades a impulsar la imatge de la ciutat, a millorar el turisme i l’atracció hostalera i a canviar el que, diuen, és a dia d’avui Badalona: “una trista ciutat dormitori”. Així mateix, també van ressaltar la voluntat de ser propers al carrer, d’impulsar una gestió dels i pels ciutadans, de revisar el paper de les entitats locals per injectar majors nivells de participació i execució dins el govern, portar la transparència per bandera i reorganirzar i acotar els càrrecs de confiança i els sous de tots els membres de govern.

   

  L’objectiu immediat de FEM Badalona és donar-se a conèixer i replegar el recolçament suficient per poder presentar-se a les eleccions municipals de 2015. Més informarció a la seva pàgina web, www.fembadalona.org.