L’Espai Betúlia presenta els llibres guanyadors dels premis Ciutat de Badalona 2015

  0
  32

  09/12/2015 – Els actes tindran lloc aquest dijous, dia 10, i el proper 16 de desembre i hi haurà els autors dels llibres i uns presentadors específics per a cada obra.

  L’Espai Betúlia acollirà aquest dijous 10 i el dimecres 16 de desembre la presentació dels llibres guanyadors dels premis literaris Ciutat de Badalona 2015. En cada acte hi haurà els autors dels llibres i uns presentadors específics per a cada obra.

   

  El dijous 10 de desembre, a les 19.30 hores, es presentaran els llibres “Esbós, teoria i poètica de la nau”, de Joan Carles González Pujalte, guanyador del 15è Premi literari Betúlia de Poesia-Memorial Carme Guasch i “La filla de Chagall”, de Ferran Joanmiquel Pla, guanyador del del 8è Premi literari de Teatre Breu Inicia´t. A banda dels autors de les obres premiades hi intervindran Joan Poch i Quim Noguera com a presentadors dels dos llibres.

   

  El dimecres 16 de desembre, a les 19.30 hores, es presentaran els llibres “Futur imperfecte”, de Manel Aljama, guanyador del 17è Premi literari Ciutat de Badalona de Narrativa Juvenil i “Oprimits”, de Jordi Ortiz, guanyador del 24è Premi literari Ciutat de Badalona de Narrativa-28è Premi literari Països Catalans Solstici d’Estiu. A banda dels autors de les obres premiades hi intervindran Maria Carme Roca i Montse Rubinat com a presentadores d’aquests dos llibres.