El Granollers trenca la sèrie del Badalonès (74 a 65)

0
    24
    j11.JPG

26/11/2013
    Els Dimonis van caure a la pista dels del Vallès després de guanyar 5 partits seguits

El Badalonès no va poder sumar la 6a victòria consecutiva i va caure a la pista del Granollers, un rival directe, que ara els empata a la 2a posició.
    Els de Xavi Grau van competir de tu a tu amb els del Vallès a la 1a part, però a la 2a es van veure superats pel físic del Granollers, que va acabar sent determinant.

El primer quart va d'intercanvi de cops entre els 2 equips. La màxima renda local va ser de 5 punts (15 a 10), però els Dimonis van capgirar la tendència abans d'acabar el període (19 a 20).

Al 2n, poc va canviar. Els triples locals de Lafita eren contestats immediatament per Suñé i Oña. 5 punts de Serrataco tornaven a donar un petit coixí als locals, que trobava resposta amb 6 punts seguits de Màlaga (41 a 40).

A la 2a part el guió va canviar. El Granllers va posar-hi més intensitat i va aconseguir ser més dur. Va ser el torn dels interiors. Homs i Tubert mantenien un duel ferotge sota els cèrcols que mantenia la igualtat. Les penetracions de Nadal i un nou triple de Lafita estiraven la goma a favor del Granollers (60 a 52) i els Dimonis aconseguien aturar el cop abans d'acabar el quart (60 a 54).

A l'inici de l'últim període, el matx es va tornar a travar. El Badalonès s'acostava amb 4 punts de Tubert en els 4 primer minuts (60 a 58), però les errades en el llançament exterior i el control del rebot ofensiu per part de Granollers, van impedir que els Dimonis capgiressin el resultat.

Poc a poc, els de Badalona es van anar quedant sense solucions en atac i la diferència va tornar a créixer (65 a 58). Una tècnica a Oña per protestar un cop de cotxe permetia als locals aconseguir els 10 d'avantatge per primer cop (68 a 58). Suñé ho va intentar des del 6,75, però el Granollers va estar molt segur des del tir lliure i Homs va tancar el partit amb un alley oop increïble.

El proper partit del Badalonès serà dissabte a les 19h a casa contra La Garrotxa.