0
    26
    tiana.JPG

26/11/2013
    Els del Baix Maresme van perdre el 5è partit que es decideix en un final igualat

El Tiana va tornar a perdre en un final igualat. Dels 5 partits dels del Baix Maresme que s'han resol en els últims minuts, no n'han pogut guanyar cap. Aquest cop no va ser diferent i la sort no els va acompanyar a la pista del Pineda.

Els locals van guanyar el 1r quart de 8 però els altres 3 els va guanyar el Tiana, que va dur la iniciativa durant molts minuts tot i les 4 tècniques que va rebre. A meitat de l'últim quart, els de Ramon Pla guanyaven de 8, però un 10 a 0 degut a 2 pèrdues de pilota un triple en contra i un 2 +1 va capgirar el marcador.

Anant 2 avall i temps per una única possessió Rovira va penetrar i va doblar la pilota a Ruiz que va llançar un triple en bona posició, però la pilota no va entrar.

Amb aquesta derrota el Tiana es manté 14è, amb un balanç de 3 victòries i 7 derrotes i un partit menys. Aquest dissabte tornarà a aplaçar el partit contra el Granollers, que es disputarà el diumenge 22 de Desembre a les 18h.