Prop de 600 persones es congreguen al Pont del Petroli per recolzar La Marató de TV3

  0
  la marato.JPG

  26/11/2013 – L'Escola Betúlia participa per segon cop de les activitats per recaptar fons que, enguany, es destinaran a la investigació d'enfermetats neurodegeneratives.

  Com cada any, s’acosta La Marató de TV3, una de les dates més importants de la solidaritat a Catalunya, i entitats i institucions comencen a moure’s per recolzar el projecte d’enguany. Divendres, va ser l’Escola Betúlia la protagonista d’una iniciativa amb el Pont del Petroli com a paisatge de fons. Prop de 600 persones, entre alumnes, pares, mares i professionals del centre, a més de veïns de la zona, ja que la convocatòria era oberta al públic, va ocupar part del pont amb pancartes gegants amb motiu de La Marató. A més, a l’entrada de l’escola s’ha col·locat una urna per poder realitzar donatius que seran destinats a la causa del programa d’enguany. L’any passat es van recaptar un total de 2.500 euros, aproximadament.

   

  Des de la comissió organitzadora expliquen que l’any passat l’escola ja va participar de La Marató, però que, aquest 2013, volien que l’acció tingués lloc a la via pública i, quin punt de la ciutat millor que el Pont del Petroli, un dels símbols més representatius de Badalona.

   

  La Marató dedicarà tots els fons recaptats aquest any a la investigació de malalties neurodegeneratives, com ara l’Alzheimer o el Parkinson.