La falta de pressupost i entesa fa suspendre el proper concert de l’Orquestra Baetulo

  0
  14
  Orfeo Badaloni - Orquestra Baetulo_72.jpg

  31/10/2017 – Orfeó Badaloní i Ajuntament havien de firmar un conveni que finalment no es materialitzarà fins al proper any.

  El concert de l’Orquestra Baetulo que estava programat pel proper diumenge 4 de novembre, al Teatre Zorrilla, ha estat anul·lat. En un comunicat, l’Orfeó Badaloní ha explicat que, “al 2016, la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Badalona es va comprometre a signar un conveni amb l’Orfeó Badaloní, on l’Orquestra establiria la seva residència al Teatre Zorrilla per oferir dues produccions musicals en el curs 2017 i dues al 2018 (amb possibilitat de fer-ne una tercera si hi havia bona acceptació per part del públic)”. 

   

  No obstant, i “a causa de la complexitat que demana la gestió d’aquest projecte”, finalment “la signatura d’aquest conveni s’ha ajornat pel proper 2018, quan Badalona Cultura disposarà de nous pressupostos i es podrà fer front amb més garanties a la nova formació”, ha argumentat l'Orfeó.

   

  El projecte de l’Orquestra Baetulo ja és una realitat; en la seva estrena es va demostrar clarament el seu altíssim nivell”, reivindica l'entitat cultural, que recorda que va assumir amb els seus recursos i amb l’ajut d'empreses promotores el finançament del concert inaugural que es va celebrar al Teatre Zorrilla el passat 14 de maig, dins del programa de Festes de Maig.