El Joventut celebra el primer triomf; el Natzaret escala posicions

0
    41

El Joventut Femení de Toni Madrid per fi va estrenar la seva casella de victòries amb un ajustat triomf a la pista del CN Terrassa (49-52). El conjunt verd-i-negre va disputar un matx igualat des de l'inici (10-12) i que va ser mantenir aquesta balança equilibrada fins al descans (22-23).

A la represa, les locals van agafar un màxim avantatge de sis punts (35-29) però que va quedar contrarestat amb un parcial badaloní de 0-6 (35-35). El darrer quart va ser un constant intercanvi de cistelles. Espinosa va decidir el matx amb dues cistelles decisives (49-52).

A Primera Catalana, el Sant Andreu Natzaret de Ricard Gómez comença a mirar cap a les posicions capdavanteres després de superar el Premià (58-72). 11 triples de les badalonines van bombardejar la cistella maresmenca. Barceló va liderar el combinat local però el Natzaret va capgirar el marcador al segon quart (32-38), sense abandonar aquesta renda a la represa (46-52).

Per la seva banda, la Minguella de Carlos Esteve va protagonitzar un duel molt igualat a la pista del Lliça d'Amunt: 15-11, 25-20, 36-33 i 49-46. Tot i que el partit va ser un pols molt intens, el conjunt de Casagemes va pagar amb una derrota un parcial final de les locals de 8-0.

A Segona Catalana, la Unió Bàsquet Llefià va caure a Badalona davant l'Escola Pia Sabadell (51-58) i el Círcol no va poder superar l'AESE a domicili (67-51). A la darrere categoria, Tercera, el Sant Josep va guanyar l'Escola Pia Sabadell B (91-26), el Badalonès va caure davant el Barberà (43-57), el Joventut B va claudicar contra el Sant Andreu (45-51), el Natzaret B va caure a la pista del Premià B (77-46) i el Círcol B va vèncer el Boet Mataró (26-48).