El Sant Josep cau a Menorca; el Círcol treu pit a La Plana

0
    29

El CB Coalci Sant Josep va caure a la pista del Menorca Bàsquet. Tot que el conjunt de Sergi Vives va arrencar el matx amb un percentatge anotador molt alt (16-23), l'equip balear va trobar un forat a la sòlida defensa badalonina abans del descans per rebaixar la diferència als deu punts (39-49).

A la represa, el Menorca va reforçar el joc interior per capgirar el marcador (64-62) al final del tercer quart. Els balears van imposar el seu ritme des de la línia de 6,75 i va aprofitar els llançaments des del tir lliure (32/44) per acabar d'embutxacar-se la victòria (86-74) davant un Sant Josep que segueix a la part alta de la taula.

A Copa Catalunya també es va viure la cara més amarga de la derrota. El Badalonès de Xavi Riera visitava la pista de l'Esparraguera, líder invicte de la categoria (6/0). Tot i que els badalonins van mantenir els pols durant el primer quart (19-18), l'encert des de la línia de 6,75 va ser un hàndicap destacat abans del descans (47-31). Tot i aixòMarcos Morales va avivar les opcions badalonines a la represa (51-53) però l'Esparraguera va decidir el matx als darrers 10 minuts en un duel molt igualat (82-75).

Per la seva banda, l'Ademar va viure un inici de matx encara més difícil. El conjunt de Lluís García va patir un inici de partit davant el Mollet amb un parcial inicial en contra d'11-0. Tot i això, la reacció badalonina va ser de ciència ficció, amb un parcial a favor de 3-17 que capgirava el marcador (24-26). El partit va continuar igualat a la represa (44-44) però un nou atac ofensiu del Mollet al darrer quart (6-17) va acabar de tancar la derrota del conjunt de Badalona (70-56).

Al grup 2 de la mateixa categoria, el Círcol Catòlic va ser l'única notícia positiva de Copa El combinat de Juli Jiménez va suar de valent a La Plana davant el Sant Cugat (72-69). El matx a Badalona va ser molt igualat des de l'inici (20-22). Tot i això, els tirs de camp dels santcugatencs van obrir una escletxa d'11 punts (29-40). La distància es va mantenir a la represa (43-54) però l'encert dels badalonins al darrer temps va culminar una remuntada per continuar a la zona alta de la taula (72-69).

A Primera Catalana, la Minguella va caure a Casagemes contra l'Arenys B (56-68). L'encert dels maresmencs des de la línia de tir lliure va ser una de les claus del partit (30 punts). El conjunt de David Martín va avançar tot el partit a remolc amb una mínima diferència de dos punts al segon quart (20-22). Una categoria per sota, a Segona, el Badalonès B va superar el Gavà al Baix Llobregat (57-82).

A Tercera Catalana, el Círcol B va superar el Diagonal (97-56), el Natzaret va conquerir la Verneda contra l'ASME (47-73), el Sant Josep B va tombar la Mina (79-62), la Llefià va guanyar l'Alisos (76-80), la Cultural es va emportar el derbi versus ABB (74-63) i la Minguella B va derrotar el Maristes B (63-49).