Sir. Jordi Souto de Llefià assoleix la màgica xifra de 250 partits

  0
  45
  DSC05241.JPG

  Si féssim una llista d'entrenadors fidels al futbol català durant els 17 anys que portem de segle XXI, de ben segur que Jordi Souto apareixia al 'top 20', o fins i tot 'top 10'. L'entrenador de la Unificació Llefià va sumar el cap de setmana anterior 250 partits a la banqueta badalonina, una xifra rodona que es divideix en 8 temporades.   

  "És una xifra rodona i a nivell intern sí es comenta. A nivell esportiu era una jornada més. Personalment és un número important i li donaré més transcendència quan ja no hi sigui. Les persones que són al meu voltant  li donen més importància perquè no és gaire habitual, per sort o per desgràcia, arribar a 250 partits a un club", valora Souto.   

  Tot i que es diu de pressa, 250 partits a una banqueta de categoria regional és una excepció i segons relata el tècnic badaloní, "n'hi ha detalls que simbolitzen" aquesta fita. "Marcelo (jugador) finalitzava etapa Aleví quan jo vaig arribar i ara ja suma dues temporades al primer equip. Aquests detalls et fan rememorar tots els anys que porto a Llefià. També n'hi ha jugadors que van marxar de joves i han tornat aquesta temporada amb més experiència. N'hi ha moltes anècdotes".   

  Durant tot aquest temps, Souto va assolir un històric ascens a Primera Catalana a la 'Llefi' i més recentment va veure com el Cadet de l'entitat arribava a Divisió d'Honor, la màxima categoria en formació. "En 8 anys valores l'evolució del club en categories inferiors, l'ascens a Primera Catalana i campanyes que hem destacat molt esportivament. A nivell personal he patit pèrdues familiars i a Llefià he tingut un tracte de '10'", relata Jordi Souto.