El Joventut es comença a cremar; la Minguella creu en la salvació

0
    41
    DSC07127.JPG

Al Joventut Femení de Toni Madrid encara li resta temps per poder mantenir-se una temporada més a Copa Catalunya. Tot i això, el temps s'escurça i cada nova derrota és un pas enrere. Aquesta jornada, el conjunt verd-i-negre va caure a la pista del Molins (66-53). Les badalonines van iniciar un matx igualat (19-14;36-31). A la represa, però, tres triples del conjunt del Baix Llobregat va augmentar l'escletxa a set punts i la distància es va fer encara més gruixuda al darrer quart, amb un Joventut que només va encistellar 9 punts. Aquest dissabte a les 16h, les badalonines tindran una nova final a La Plana contra el Bencriada (16h).

Una categoria per sota, ens trobem a una Minguella que segueix confiant en les seves opcions de permanència. Les de Carles Esteve van superar un rival directe a la taula, el Femení Osona (50-57). La victòria no es va cuinar fàcilment a Vic, ja que van arrossegar un quart inicial de -5 punts (15-10). El matx es va igualar abans del descans gràcies a l'encert en els tirs de camp (25-25). Pons i Gálvez van capgirar el marcador a la represa (36-41) i el triomf es va acabar de confirmar al darrer quart sense més patiments. Les badalonines encara resten en posicions de descens i han de seguir remant. Per la seva banda, el Sant Andreu Natzaret de Ricard Gómez va caure a Lliça d'Amunt (71-57). Un parcial negatiu de 18-3 va fer anar a remolc les badalonines durant tot el matx. Un hàndicap que no els hi va permetre capgirar el marcador tot i que la diferència es va reduir a sis punts abans del descans (32-26). A la represa, els parcials badalonins no van ser suficients per apropar-se al marcador i qualsevol ratxa anotadora del Natzaret la contrarestava l'Osona.

A Segona Catalana, la Unió Bàsquet Llefià va caure contra el CBS Barça (62-66) i el Círcol a Caldes contra l'equip local (67-42). A Tercera Catalana, el Badalonès va superar el Tiana (53-43), la UB Llefià el Bàsquet PIA (50-41), el Sant Josep va superar el Montgat (85-58), el Joventut Femení el Barberà (58-55) i el Círcol B el Maristes (36-55). Derrotes de Sant Andreu Natzaret B versus Ripollet B (59-52) i Minguella B a Premià (62-53).