El Joventut SAD viu la seva junta més tranquil·la

  0
  junta general daccionistes.jpg
  27/12/2013
  Els accionistes han aprovat l'últim balanç, que presenta un resultat d'explotació de menys 554.461 euros, i el pressupost del curs 13/14 que passarà dels 3,8 milions d'euros als 3,3.

  El Joventut SAD ha celebrat aquesta tarda l'anual junta general d'accionistes, que ha transcorregut en un ambient tranquil i en la que s'han aprovat tots els punts del dia

  De fet, en el torn de precs i preguntes, només hi ha hagut 3 intervencions, 2 d'elles referents al futur de la lliga ACB i una per encoratjar als nous membres del consell. 

  A nivell de xifres s'ha aprovat el balanç corresponent a la temporada 12/13, que ha tancat amb un benefici de gairebé 4,5 milions d'euros, tot i que a efectes pràctics ho ha fet amb un resultat d'explotació és de menys 554.461 euros.

  Més enllà de l'aprovació del passat balanç, també s'ha aprovat el pressupost de la temporada 13/14, que passarà dels 3,8 milions d'euros als 3,3 (1,1 en jugadors del 1r equip). 

  En aquest pressupost hi destaquen com a principals partides el patrocinador principal, FIATC Assegurances, que aporta 700.000 euros, i els diners que entren de la Fundació Capital Europeadel Bàsquet, que corresponen a uns altres 700.000 euros.

  A l'altre bàndol hi ha l'escassa xifra d'ingressos per televisió. La temporada passada el Joventut SAD no va cobrar res pels drets televisius perquè com ha explicat el propi president Villacampa, hi havia un remanent tan minso pels clubs que l'ACB va decidir guardar-lo en un fons
  Pel pressupost actual s'ha aprovat uns suposats ingressos de només 23.000 euros en aquest concepte.

  La junta ha tractat 2 punts més a l'ordre del dia. El primer ha estat la ratificació dels passats exercicis. El segon, el cessament dels antics consellers Màxim Peregrina, Francesc Rodrgieuz, Ester Marqués, Xaxier Padrós i Carles Sagués , i el nomenament dels nous: Bernat Montoya, Juanan Morales, Raül Ciprés i Ricard Palou.

  Així doncs s'ha tancat amb un breu torn de precs i preguntes una junta general d'accionistes tranquil·la en la que no hi ha hagut debat sobre el deute concursal, proper als 13,8 milions d'euros, que segons ha dit sempre el consell d'administració s'eixuga amb l'execució dels actius del club (terreny a Canyet, al Mas Ram i la zona esportiva del Mas Ram), ni els coneguts crèdits contra la massa, aquells que el club havia generat durant el concurs, que eren propers a 1,4 milions, i dels que encara en queden 200.000 euros per pagar.