Tres encaputxats amb pistola i destral atraquen a mitjanit el Burguer King de Montigalà

  0
  41
  DSC07088.jpg

  03/03/2017 – El Diari de Badalona ha pogut contactar amb una de les clientes presents, que ens ha relatat la breu però tensa escena.

  Escena pròpia de pel·lícula es va viure dimecres, passada la mitjanit, al Burguer King del barri de Montigalà, davant del centre comercial, quan tres encaputxats van entrar per endur-se els diners de la jornada. Amb passamuntanyes, de negre i carregats amb una presumpta pistola, que podria haver estat de fogueig, i una destral i un martell, tres individus van irrompre al local en una actitud amenaçadora, mentre un quart esperava a la porta en un vehicle amb el motor encès.

   

  “Al principi pensàvem que era una broma, no t'ho creus”, relata una de les poques persones que quedava a aquella hora a l'establiment, a més dels quatre professionals de la plantilla del restaurant. “Ens van cridar, apuntant-nos, i ens van arraconar al final del local, perquè no interferíssim al robatori”, recorda.

   

  Diverses persones es van amagar al lavabo de l'establiment, explica aquesta testimoni. “Jo tenia una conversa oberta per WhatsApp amb un company de treball, i li vaig dir que estàvem vivint un atracament, que truqués la policia. Només s'escoltaven cops, perquè estaven colpejant amb les destrals a les parets”, relata. Un dels presumptes lladres va arribar a agredir a un dels caixers, mentre demanaven els diners a crits.

   

  “Cridaven que hi havia més diners, que els volien tots. Sabien la quantitat de diners que hi havia, i també on era la caixa forta, perquè la van anar a buscar”, evoca una de les presents. Es van endur diverses bolses de Burguer King plenes de diners, a més d'una bossa que ells mateixos duien. Segons publiquen els companys del Tot Badalona, es podrien haver endut uns 2.000 o 3.000 euros.

   

  “Van sortir, es van muntar al cotxe que esperava i van sortir corrents. Vam memoritzar la matrícula i la vam traslladar a la policia, que va tardar uns 20 minuts en arribar. Evidentment ja era molt difícil agafar-los”. Segons explica aquesta jove, les càmeres de seguretat no haurien gravat res, perquè deixen de gravar a mitjanit, suposadament, i passaven cinc minuts de mitjanit.

   

  “Va venir tota la policia, van estar analitzant les emprentes i ens va tenir prestant declaració fins passada la una de la matinada”. Finalment no es va haver de lamentar cap ferit greu, però aquesta testimoni assegura que és una situació surrealista i terrorífica. “Realment es passa molta por. Penses que pot ser el dia”.

   

  Mossos d'Esquadra ha confirmat que té oberta una investigació.