Immobilitzades 150 vacunes que es van traslladar entre els hospitals de Mataró i Badalona

  0
  38

  Continuen havent-hi confusions i malentesos respecte les vacunes que haurien d’immunitzar el 70% de la població abans de l’estiu. En aquest cas, Salut ha hagut d’intervenir per detenir que s’apliquessin 150 vacunes de Moderna que van viatjar de l’Hospital de Mataró a l’Hospital de Badalona. “El trasllat d’aquestes no està permès un cop s’han distribuït”, confirma el secretari de Salur pública, Josep Maria Argimon.

  Un trasllat, a més “d’il·legal”, perillòs per a la vacuna: Moderna no té prou estabilitat i necessita unes condicions per manternir-se. Tot i això, aquesta ha estat una decisió que s’hauria pres per la mala gestió del subministrament de les vacunes.

  Ha estat l’alcalde de Badalona, Albiol, qui, a través de Twitter, ha llençat un missatge de calma als veïns i veïnes de la ciutat: “Vull donar un missatge de tranquil·litat: Les 150 dosis de vacunes COVID-19 que es van lliurar a l’hospital de Badalona i que van trencar la cadena de fred han estat apartades fins que la Generalitat decideixi sobre el seu ús. Cap d’elles ha estat utilitzada”.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí