El Júnior ‘B’ del Círcol és campió i el sots21 es troba a un pas de la final a quatre

  0
  27
  C_zSloLXYAAVCLX.jpg

  16/05/2017 – La plantilla dirigida per Andreu Lladó triomfa a Nivell ‘A’, mentre que el bloc de Jordi Ferrer és a punt de classificar-se per la final a quatre.

   

  El passat cap de setmana, el Círcol Catòlic de Badalona celebrava dos resultats esportius que premien tot l’esforç realitzat durant tota la temporada. El Júnior ‘B’ masculí i el sots21 de Preferent aconseguien dues victòries que els han situat en primera plana.

   

  L’alegria màxima la va viure el Júnior ‘B’ d’Andreu Lladó després de vèncer a la pista del Pia Sabadell ‘B’ (50-54), resultat que converteix el Coto en campió del grup III de Nivell ‘A’.

   

  El Círcol ha quedat empatat a victòries amb el Sant Pere (20/4), club amb el qual ha mantingut dos duels molt igualats al llarg d’aquesta temporada (50-49 a domicili i 64-63 a casa).

   

  Haber aconseguit ser campió fa que la plantilla blava pugui disputar la fase final de la categoria. El debut del Coto en aquesta fase serà el pròxim dissabte a la Plana (10:30h) i davant el Sant Just.

   

  El sots21 és a mitja celebració

   

  Centrant-nos en la categoria sots21 Preferent observem com el Círcol també és a un sol pas d’assolir un altre èxit gràcies al rendiment que està oferint la plantilla de Jordi Ferrer.

   

  Els blaus debutaven als quarts de final del campionat de Catalunya exhibint-se a la pista del Sant Nicolau (45-85) amb dos parcials inicials demolidors (17-50). Si aquest diumenge a la Plana (16h) el Coto defensa amb èxit la renda obtinguda estarà classificat per la final a quatre catalana.