El juvenil tomba al Nàstic (3-0) i s’aferra al tercer lloc

0
    29

31/03/2014 – El juvenil del Badalona no té cap intenció d'afluixar en la lluita pel tercer lloc de la divisió d’honor. Va tombar el Nàstic (3-0) al camp del Centenari i suma ja 53 punts, xifra que li permet mantenir a ratlla el Mallorca i la Damm, que tampoc no afluixen. El Mallorca va imposar-se a domicili a  l’Europa (0-1) i la Damm va vèncer el Cornellà (4-0), de manera que segueixen empatats amb el conjunt escapulat.

Davant del Nàstic, el Badalona va oferir una molt bona imatge, evidenciant que vol posar la cirereta a la seva gran temporada. No va passar angúnies en defensa, excepte en alguna ocasió a pilota aturada, i van saber aturar en tot moment un conjunt tarragoní amb molt d’ofici. En atac, els primers vint minuts van ser, segons paraules del tècnic Javi Cuesta, “del millor que ha ofert l’equip aquesta temporada”, però els gols no van arribar fins al tram final del partit. Malgrat tot, els badalonins no es van descentrar i van saber esperar el seu moment. El gol de Bernat al minut 73 va obrir la llauna i va fer que els escapulats acceleressin ja cap al triomf. Una molt bona acció de Carracedo per la banda dreta, que ell mateix va culminar, va sentenciar definitivament el partit al 84’ (2-0) i encara hi va haver temps perquè Draman arrodonís la victòria al 87’.

El pròxim cap de setmana es disputarà la penúltima jornada del campionat i el Badalona visitarà el camp del segon classificat, l’Espanyol (dissabte a les 16.30 h).  “Lluitarem per ser tercers”, apunta Javi Cuesta,  conscient de la dificultat del partit contra els blanc-i-blaus però també de l’oportunitat que suposa per poder “posar la cirereta” a una temporada excepcional, on l’equip, tot l’any, ha estat lluitant pels primers llocs.