L’Àguila perd el partit i la categoria

0
    31

L'Àguila no va poder fer re contra un rival directe(0-9). Els de Badalona es van veure clarament superats per un Boet molt superior i d'aquesta manera perden la categoria esportiva.

Els locals tenien davant un partit difícil i molt valuós per a mantenir les opcions de permanència però no van poder fer res en cap moment contra un Boet que va mostrar-se molt sòlid i compacte tant en atac com en defensa.

El partit començava amb un Àguila concentrat i que anava amb l'intenció de sumar tres punts vitals però això no va ser possible i quan només portaven 15 minuts el jugador visitant David Sànchez avançava el Boet i colpejava l'Àguila que ja anava per darrere. Sense temps per encaixar el cop, David Sànchez tornava a perforar la porteria local i donava tranquil·litat als visitants. A partir d'aquí els locals ho intentarien un parell de cops però sense fortuna, i aquesta fortuna seria encara mínima quan al minut 40 i 43 Said Dahbi marcava dos gols més per als visitants. Amb aquests dos gols s'arribava a la mitja part i les coses no pintaven gaire bé per als locals.

La segona part començava igual de malament que havia acabat la primera i Said Dahbi repetia doblet, aquest cop en els minuts 54 i 55 i posava el 0-6 al marcador. L'Àguila, molt tocat, ho intentava amb accions aïllades però que mai acabaven amb gol. Així doncs, al minut 60, Ismael Pajuelo anotava el setè gol per als visitants i un quart d'hora més tard, al 76, Said Dahbi anotava el seu cinquè gol i vuitè de l'equip. Quan semblava que el partit acabaria així, Rubén Cabezas al minut 88 posava el definitiu 0-9.

Per tant, l'Àguila segueix en última posició amb -2 punts i amb el descens matemàtic mentre que el Boet segueix es situa setzè amb 25 punts a tres de la salvació.