El líder ensopega

0
    56

29/2/2016.-. El Badalonès va començar molt fort però va anar perdent pistonada a la pista del Vedruna. Tampoc cap equip de Badalona suma a segona.

El partit va començar amb una sortida espectacular del Badalones, amb 32 punts anotats al primer quart. Els locals van reaccionar i, amb intensitat en defesa i apretant línies, van ajusta el marcador. Al descans 43-45.

L’equilibri va tensionar el partit i el tercer quart va ser d’alternatives. Al parcial definitiu, el Badalonès es va posar 7 punts amunt, però en comptes de rematar el partit, va desaparèixer.

El Vedruna es va poder recuperar i un parcial de 10 a 2 als tres últims minuts va fer que al líder se li escapés el partit, 81-76. El proper dissabte 19.30h intentaran recuperar-se en la visita del Sant Pere.

A Segona, segona derrota consecutiva de l’Ademar, aquesta vegada contra el seu perseguidor, un Neus que es col.loca a una victòria del liderat.

La primera part va ser molt igualada, amb alternances al marcador i sense un dominador clar, 30-31.

A mitjans del tercer quart, tres triples consecutius del Neus els van posar 10 punts per sobre. Però l’Ademar va reaccionar abans que acabés el quart i va reduir la diferència fins a 3 punts, 50-47.

La mateixa dinàmica es va repetir a l’últim quart, el Neus va tornar a marxar d’11 punts i l’Ademar va retallar fins quedar-se a 6.

A falta de 2 minuts, les 5 baixes es van notar i es va acusar el cansament per la falta de rotacions. Els erros en atac van sentenciar l’Ademar, 68-62.

Tot i així els Maristes mantenen el liderat del grup. La setmana que buscaran de nou tornar a guanyar en la visita del Castellar B.

El Badalonès B no va sortir amb l’actitud adequada i va perdre contra el Gramanet,que tot i ser tercer per la cua, va merèixer la victòria per la seva intensitat.

Que la mentalitat no era la més idònia per afrontar el partit, es va veure al primer quart, amb avantatges de 12 punts pels locals.

L’actitud va millorar al segon quart, però continuaven els errors en defensa quan més s’ajustava el marcador. El Badalonès B va anar sempre a remolc al marcador, amb problemes amb les faltes i trobant a faltar jugadors importants lesionats.

A l’últim quart, la diferència era de només 3 punts i amb possessió, però una pilota perduda seguida d’una antiesportiva van acabar amb les opcions de victòria.

Al proper partit toca recuperar sensacions en la visita del Sant Jordi, dissabte a les 21.15h.

També derrota del Llefia contra un Sant Nicolau que va guanyar gràcies als bons percentatges de tir. El Llefià, tot i anar a remolc, va aconseguir acostar-se al marcador al tercer quart.

Però en plena remuntada, el capità Raul San Isidori es va trencar el nas i es va tallar la inèrcia del Llefià. El porper dissabte 17.45h reben el Sant Cugat 3.

Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 82 bytes) in /usr/home/diaridebadalona.com/web/home/includes/database/database.inc on line 2177