Impossible amb 7 baixes

0
    27

29/2/2016.- Entre lesions, malalties i problemes laborals, un Sant Andreu de circumstàncies no va tenir opcions a la pista del Geig B.

L’equip va intentar superar les adversitats i sortir a pel partit. Però el Geig, poc a poc va anar entrant al partit i amb paciència li va donar la volta al marcador.

Amb 5 triples en aquesta primera part i unes rotacions molt superiors, el Vedruna va poder controlar el partit i agafar avantatge. Al descans, 43-22.

A la segona part, les jugadores del sènior B es va treure els nervis de sobre, van pujar la intensitat en defensa i l’equip va poder córrer i anotar en segones opcions.

De fet, el Sant Andreu va guanyar el tercer i quart parcial però el Geig va poder mantenir la diferència de la primera part davant un Natzaret just de forces per poder remuntar.

L’objectiu es recuperar jugadores aquesta setmana de cara al proper partit contra el Grup Barna

A Segona, victòria pel Joventut Badalona Femení en el derbi amb el Badalonès. Les verd-i-negres es presentaven al partit amb el record molt present del partit d’anada, on un ambient massa festiu, després de la presentació de l’equip, va influir negativament al partit.

La concentració va fer que el partit arrenqués amb un 7 a 0 de sortida que va obligar el Badalonès a demanar un temps mort. Les visitants van provar diferents opcions per aturar les verd i negres, però les ganes de guanyar les feia difícils d’atuar.

Les lesions d’Ainhoa Cuesta i Antònia Ferrer tampoc van poder amb la moral de l’equip que va anotar 24 punts al primer període. El Bdalonès, va poder reduir diferències gràcies als triples.  24-14.

Al segon, són els triples d’Anna Calabria i Eva Garcia els que tornen a eixamplar la diferència, 41-28. A la represa, el Joventut Femení va poder mantenir les diferències sense forçar per no sumar més lesionades.

Al final 12 punts de diferència, 62-50. Les verd i negres sumen la tercera victòria consecutiva. El proper diumenge intentaran aprofitar la dinàmica i sumar la quarta en la visita a Malgrat.

El Badalonès té un altre derbi, contra la  Minguella que ha descansat aquesta setmana. Serà diumenge a les 19h.

El Llefià va perdre un partit molt igualat a la pista del Quart. Des del principi les alternances al marcador van marcar el partit. Les visitants es van endur el primer parcial, 12-17, però el Llefià va remuntar al segon. L’encert en triples va mantenir les visitants dins el partit i deixava el partit al descans en un igualat 33-32.

A la represa, un Quart més regular, controlant el rebot tant ofensiu com defensiu, li va donar la volta al marcador, 41-45. La igualtat es va mantenir fins a un final a cara o creu.

Tot i el 2/8 en tirs lliures a 4 segons del final el Llefià guanyava d’un punt. A la següent jugada un 2+1 del Quart feia canviat totalment l’escenari. El triple final a la desesperada no va entrar i al Llefià se li va escapar el partit 53-55.

El proper cap de setmana, derbi a la pista del Natzaret B, que també ve de perdre a la pista d’un dels rivals de la part alta, el Tordera B. El derbi serà a Ausiàs March, dissabte a les 16h.

El Sant Andreu es va trobar amb un Tordera B ple de jugadores del sènior A, mentre que el gruix de les badalonines venien de jugar molts minuts tres hores abans amb el sènior a Girona.

Sense res a perdre, e Natzaret va apostar per un joc descarat i directe, que combinat amb una defensa pressionant els va permetre dominar el partit durant 35 minuts. A mitjans del tercer quart, la diferència era de 10 punts, però el partit es va igualar abans d'entrar al parcial definitiu.

A l'hora de decidir, el físic del rival, amb 4 jugadores americanes i una pivot argentina de 2 metres, va ser determinant i la superioritat en el joc interior va ser impossible de superar. Una derrota de 9 punts amb lectura positiva: serveix per fer créixer l'equip, agafar confiança i guanyar experiencia. Bona actitud abans del derbi contra el Llefià.

Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 82 bytes) in /usr/home/diaridebadalona.com/web/home/includes/database/database.inc on line 2177